Kategori Par - sex

Stillinger for at blive gravid
Par - sex

Stillinger for at blive gravid

Da jeg besluttede at blive gravid, tog det mig kun tre eller fire måneder at blive gravid. Det er relativt kort tid, jeg har venner, der har eksisteret i mere end to år og allerede bruger assisterede reproduktionsteknikker. Imidlertid virkede de måneder som en evighed, hver måned beregnet jeg mine frugtbare dage, så befrugtning fandt sted i ægløsningstiden.

Læs Mere

Par - sex

Stillinger for at blive gravid

Da jeg besluttede at blive gravid, tog det mig kun tre eller fire måneder at blive gravid. Det er relativt kort tid, jeg har venner, der har eksisteret i mere end to år og allerede bruger assisterede reproduktionsteknikker. Imidlertid virkede de måneder som en evighed, hver måned beregnet jeg mine frugtbare dage, så befrugtning fandt sted i ægløsningstiden.
Læs Mere